Samenschoon-illustratie1-1120x400

Samen Schoon

Over Samen Schoon

Samen Schoon is een innovatief schoonmaakconcept van Cleancompany, met als doel een betere wereld voor iedereen.

Een betere wereld voor wie?

  • Voor jou! Betrokkenheid bij je leefomgeving maakt gelukkiger. Wij maken het gemakkelijk, eenvoudig en leuk om je handen uit de mouwen te steken.
  • Voor iedereen die hulp nodig heeft! Iedereen heeft recht op een gezonde leefomgeving en daar kunnen wij samen voor zorgen.
  • Voor schoonmakers! Schoonmaken is een vak en dat verdient waardering, hoe lang of kort je er ook mee bezig bent.

Samen Schoon met Oxfam Novib

Je betaalt minder voor schoonmaak, en sponsort ook nog eens een goed doel. Wij sponsoren een project van Oxfam Novib, dat zorgt voor schone toiletten in Zuid Soedan.

… Of kies je eigen goede doel!

Je kan er ook voor kiezen de besparing te doneren aan een goed doel naar eigen keuze. Samen maken we de wereld elke dag beter!

Wat is Samen Schoon ?

Wij verzorgen de schoonmaak van de sanitaire en algemene ruimtes, zoals de vergaderruimtes, kantine en natuurlijk de WC!
Jij en je collega’s zorgen voor je eigen werkplek, bijvoorbeeld door je bureau af te nemen met een vochtig doekje of je vuilnisbak te legen aan het einde van de dag.

Wij faciliteren jullie door het plaatsen van een schoonmaakhokje. Een schoonmaakhokje dat er van buiten net zo uitziet als een nieuw toilet in Zuid Sudan. Zo weet je altijd waar je het voor doet! En één keer per week of per twee weken maken wij de werkplekken grondig schoon.

Nieuwsgierig naar wat we samen kunnen bereiken?

Wij vertellen je graag alles over Samen Schoon in een persoonlijk gesprek. Vul het formulier rechts in en maak een afspraak!

Vrijblijvende offerte

Verzendenwissen

Cleancompany steunt

oxfam-novib-300x300