Over Cleancompany

Cleancompany is sinds 2005 actief als facilitair dienstverlener voor de zakelijke markt. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat groot genoeg is om complexe opdrachten te managen maar slagvaardig genoeg is gebleven om snel te kunnen inspelen op wisselende omstandigheden. Cleancompany is een goed uitgebalanceerde mix tussen expertise en ervaring met een flexibel en dynamisch karakter.

Daarnaast heeft Cleancompany de ervaring en de kennis in huis om u te adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Maatwerk is de norm en uw wensen zijn leidend. Door op een constructieve wijze samen te werken met opdrachtgevers kunnen wij hoogstaande service bieden tegen een scherp tarief.

Het leveren van enthousiast, betrouwbaar en deskundig schoonmaakpersoneel is een belangrijk speerpunt binnen onze bedrijfsvoering. Schoonmaken blijft immers mensenwerk en zodoende zien wij een grote meerwaarde in het investeren in krachten die plezier beleven aan hun werk en het serieus nemen. Kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap zijn erg belangrijk en er wordt dan ook veel aandacht besteedt aan het opleiden en begeleiden van de medewerkers. Voor Cleancompany is een tevreden medewerker immers een zeer belangrijke voorwaarde voor een tevreden opdrachtgever. En een tevreden opdrachtgever is voor ons van ongekende waarde.

Cleancompany verleent haar diensten (Schoonmaakservice, Klusservice en Schoon het Pand in) in de gehele Randstad. Wij hebben ruime werkervaring binnen verschillende uiteenlopende branches zoals de horeca, gezondheidszorg en industrie. Binnen al deze verschillende sectoren werken vaste medewerkers die een op maat gemaakte service verlenen.

Cleancompany is onderdeel van Senkra beheer BV te Amsterdam.

Onze missie

Als Facilitair dienstverlener binnen de schoonmaakbranche houdt Cleancompany de zaken graag helder. Zo zijn wij:

  • Helder in onze (service)afspraken en de communicatie met onze opdrachtgevers
  • Helder en betrouwbaar in onze prijsopgave
  • Helder in ons personeelsbeleid en de aansturing van ons medewerkers
  • Helder in onze doelstellingen aangaande duurzaamheid en kwaliteit

Onze visie

Betrokkenheid

Cleancompany kent een open bedrijfscultuur en probeert haar medewerkers, van de werkvloer tot het kantoor, actief te betrekken bij de besluitvorming en het streven naar kwaliteit. Daarnaast streven we naar een goede band met onze opdrachtgevers. Dit kenmerkt zich door een open communicatiestructuur, maar ook door onze flexibele houding. Serviceverlening zit ons in het bloed en we zullen er dan ook alles aan doen om uw wensen optimaal te matchen met onze mogelijkheden. Op die manier kunnen wij een uitstekende service bieden tegen een scherp tarief.

Kwaliteit
Cleancompany doet er alles aan om haar service op een hoog kwaliteitsniveau te houden. Onze medewerkers zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor het leveren van onze diensten. Investeren in onze medewerkers is voor ons dan ook een vanzelfsprekendheid. Dit doen we door middel van opleidingen en coaching waarbij iedereen de ruimte krijgt om mee te denken over oplossingen om zaken beter en/of efficiënter te kunnen doen. Naast de waardevolle input van onze medewerkers en onze drang naar optimalisatie en innovatie houden wij ook via steekproefsgewijze controles en enquêtes oog op de kwaliteit van onze dienstverlening.

Betaalbaarheid
Cleancompany wil dat iedereen kan profiteren van haar dienstverlening, ongeacht de grootte van het bedrijf of het facilitair budget. Daarom werken wij met lage winstmarges en weten we veel tijd (en dus geld) te besparen door een goede planning en efficiënte werkwijzen.

Vrijblijvende offerte

Send messagewissen

Cleancompany steunt

kika-logo